vielä kerran (ja ehkä sittenkin)

 

Romaanini Vieraat ilmestyi syyskuussa 2016, melkein puolitoista vuotta sitten, ja se on minulle kirjoistani rakkain.

Joka kerta kun näen sen kannen jossain, missä tahansa, minut valtaa hyvä olo ja ilo, itselleni vieras mielenrauha.

 

Työstä on jo kauan mutta muistan yhä sen ihmeellisen riemun ja vapauden sekä pelon ja paineen jonka kirjoittaminen minuun loi, tiesin että mitään muuta en voisi tehdä, mitenkään toisin kirjoittaa, ja siihen tunteeseen oli vain pakko uskaltaa luottaa.

Sen vuoksi, yhä edelleen, minä ilahdun ihan valtavasti kun joku lukee kirjani, ja vielä kertoo lukemastaan. Kun sen tarina tai vaikka vain pieni osa siitä onnistuu liikuttamaan, koskettamaan, murtamaan tai korjaamaan jotain.

Tämä arvio ilmestyi eilen ja ensi viikon tiistaina 13.2 olen Kallion kirjastossa klo 18 Kirjailijan kanssa – lukupiirin vieraana, tervetuloa! Olen kuullut huhuja, että tämä lukupiiri on aivan erityisen ihana.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s