Keskustelua

 

Viime viikon keskiviikkona oli aivan ihana ilta. Sain keskustella ystäväni ja suuresti ihailemani kirjailijan, toimittajan ja äidin, Koko Hubaran kanssa uudesta kirjastani, mutta myös äitiydestä ja kirjoittamisesta ja elämästä ylipäätään.

Keskustelu on nyt kuunneltavissa Soundcloudissa, löydät sen täältä.

 

Olisin voinut jatkaa puhumista vaikka kuinka pitkään,

jokin tässä aiheessa on niin tärkeää ja kiehtovaa, niin kiinni siinä miten tarkastelen paitsi itseäni ja perhettäni myös koko maailmaa.

 

Koko oli poiminut kirjasta kohtia jotka hän äitinä ja kirjailijana tunnisti ja jotka liikuttivat, ilahduttavinta minulle oli hänen ajatuksensa siitä, että tämä kirja on ehdottomasti myös poliittinen ja yhteiskunnallinen, se jatkaa sellaista keskustelua joka Anna-Leena Härkösen Heikosti positiivisen ja Anu Silfverbergin Äitikortin myötä alkoi, ja sitten taas katosi. En ollut itse ajatellut asiaa juuri noin, että juuri siitä on kysymys, tarpeesta keskustella, ei ainoastaan kirjoittaa kirja.

Ja on siellä paljon muutakin! Käykää kuuntelemassa, olisi ilo.

4 kommenttia artikkeliin ”Keskustelua

  1. Tää keskustelu oli ihana! Se oli ihanaa jatkoa juuri loppuun saadulle kirjalle, se vahvisti ja suurensi sitä entisestään. Kiitos Helmi kun kirjoitat, tästä tuli minulle ehdottoman tärkeä kirja.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s